A vese létfontosságú szerv, amely megszűri és tisztítja a vért, valamint egyensúlyban tartja a test só- és vízháztartását.

Ha egészségesek vagyunk, ezt az állandó szűrési és tisztítási folyamatot észre sem vesszük, azonban a vese számos okból leállhat, akár ideiglenesen, akár véglegesen is. Nincs két ugyanolyan betegségben szenvedő páciens, és néhányuk a veseproblémákon kívül más betegségekkel is küzd.

A krónikus vesebetegség a vese hosszan tartó károsodását jelenti, amely idővel rosszabbodhat, és akár a vese leállásához is vezethet. A Diaverum küldetése, hogy segítse Önt abban, hogy diagnózisa ellenére a lehető legzavartalanabb életet élje. Munkánk jelentős részét annak szenteljük, hogy segítsünk az embereknek a vese funkcióinak, a vesebetegségek megelőzésének, azok gyógyításának és kezelésének megértésében.

Bárhogyan is segítsünk Önnek, soha nem feledkezünk el arról, hogy munkánk központjában Ön, az egyén áll. Teljes körű orvosi ellátást kínálunk egyetlen forrásból, amely nem csak a legjobb, egyedi igényekre szabott vesebetegség-kezelést foglalja magába, hanem esetleges egyéb problémáira is gyógyírt kínál. Ha veseátültetésnek kell alávetnie magát, támogatást nyújtunk az előkészületek és az operáció utáni időszak során. Célunk, hogy mindezekkel a lehető legzavartalanabb életet biztosítsuk Önnek, ugyanakkor lelassítsuk vesebetegsége rosszabbodását.