Célunk, hogy eddig példátlan szintű, személyre szabott és hatékony ellátást biztosítsunk.

Klinikáink és az új technológiák akadálymentes integrálása felé haladunk, amellyel a legszigorúbb szabványoknak megfelelő vesebeteg-ellátást tudjuk nyújtani megnövekedett terhelés esetén is. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ezt a jövőt világszerte elhozzuk betegeinknek és egészségügyi rendszereinkbe.

2020-AS DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK

Svéd és magyar fejlesztő csapataink számos projekten dolgoznak annak érdekében, hogy új technológiákkal egészítsük ki ellátási modellünket.

Folyamatosan fejlődő digitális megoldásaink létfontosságúak a stabil, hatékony és jó minőségű ellátás biztosításához világszerte, ugyanakkor lehetővé teszik betegeink számára, hogy saját kezelésükben és jólétükben aktív részt vállaljanak. Munkánkat a következő digitális platformok és alkalmazások segítik:

D.CARE VESEBETEGINFORMÁCIÓ-KEZELŐ PLATFORM

Ezt a programot a Diaverum fejlesztette ki a betegek és a klinikák adatainak kezelésére. Vesebeteginformáció-kezelő rendszerünk a klinikák irányításával, az orvosi jelentésekkel és klinikai folyamatokkal és adminisztrációval kapcsolatos adatokat tartalmazza. Segíti a klinikai munkafolyamatokat és a gyógyszerelést.

PGS (GYÓGYSZERÉSZETI IRÁNYMUTATÁSI RENDSZER)

A Diaverum gyógyszerészeti iránymutatási rendszere tájékoztatja az orvosokat a gyógyszerek optimalizálási lehetőségeiről, amelyeket a d.CARE vesebeteginformáció-kezelő platformról nyert információk alapján készít elő.

TGS (KEZELÉSIRÁNYÍTÓ RENDSZER)

Kezelésirányító rendszerünk támogatja az ápolókat a klinikai munkafolyamatok szabványoknak megfelelő elvégzésében. Ez segít a különbözőségek minimalizálásában és a hibák csökkentésében. Egészségügyi szakszemélyzetünk a kezelésirányító rendszerhez tableten keresztül a beteg ágya vagy kezelőszéke mellől is hozzáfér, míg a rendszer begyűjti és digitálisan, papírok nélkül bocsátja rendelkezésre a dialízis során generált információkat. A TGS szintén összeköttetésben áll a Diaverum vállalatirányítási rendszerével, amely a készleteket és a pénzügyi tranzakciókat kezeli.

d.CONNECT

A d.CONNECT egy teljesen automatizált megoldás a dialízis során figyelemmel kísért adatok és testsúlyadatok gyűjtésére. Ezeket az információkat a TGS kapja meg.

d.ACADEMY

A d.ACADEMY a mi online oktatási platformunk, amely betegeinknek, ápolóinknak, orvosainknak és vezetőinknek biztosít információkat.

A D.CARE ALKALMAZÁS

A Diaverum fejlesztette ki iOS/Android operációs rendszerekre. Ez az alkalmazás lehetővé teszi betegeink számára, hogy közvetlenül kommunikáljanak egészségügyi szakszemélyzetünkkel. Betegeink ennek segítségével információkat közölhetnek velünk egészségükről és életminőségükről, a d.CARE alkalmazás pedig a kezeléssel kapcsolatos információkat juttat el a betegekhez. Ez is egyike annak a számos módszernek, amelyeken keresztül betegeink aktívan kapcsolatot tarthatnak velünk kezelésük és jólétük tekintetében.

apple_appstore.png Google_Play.png

 

 

Diaverum MI

Mesterséges intelligencia megoldásokat használunk a betegeink számára valóban fontos eredmények javítására

Olvasson tovább