Az Ön orvosi eredményei és biztonsága elsődleges fontosságú, ezért olyan ellátási modellt fejlesztettünk ki, amely ezeket helyezi az első helyre.

Munkánkat szigorú szabványok szerint végezzük, és az a vesebeteg-ellátás és technológia legújabb vívmányaival együtt fejlődik. Az újítások közül sokat házon belül fejlesztünk ki.  

A Diaverum által biztosított ellátás öt fő szabványon alapul:

  • Klinikai szabványok: az ellátás magas színvonalát és a biztonságot lefektető szabályzatok és eljárások
  • Orvosi szabványok: az ellátás átfogó megközelítése, amely a leghatékonyabb ellátás biztosítása útján optimalizálja az orvosi eredményeket
  • Teljesítmény mérése: az orvosi eredmények folyamatos figyelemmel kísérése
  • A betegek és a személyzet oktatása: virtuális és fizikai térben
  • Tudományos kutatás: annak alapján, ami a legtöbbet jelenti Önnek

És ez a megközelítés nem állandó: tanulva a betegektől és a személyzettől származó információkból, kérdőívekből, a rendszeres belső ellenőrzésekből, valamint a nemzeti szabályoknak való megfelelés érdekében folyamatosan fejlesztjük szabályzatainkat és eljárásainkat. Tényekkel alátámasztott klinikai gyakorlatainkat egy sor képzési és oktatási megközelítés, valamint a több közönségnek is szóló d.ACADEMY platform is alátámasztja. 

Munkánkat az átláthatóság jellemzi, és a klinikai teljesítménymérési rendszerünk (CPM) méri és összehasonlítja az orvosi eredményeket klinikáinkon belül és klinikáink között. 

Az Önről való gondoskodásunkat alátámasztó, folyamatosan fejlődő technológiákról többet megtudhat itt. Olvashat a jogvédett szoftverekről, mint pl. a vesebeteg-információ kezelő rendszerünkről (d.CARE), a kezelésirányító rendszerről (TGS), a Gyógyszerészeti iránymutatási rendszerről (PGS) és online képzési platformunkról, a d.ACADEMY-ről. 

Ezek a digitális eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy szabványosítsuk az Önnek szánt kezelést, így növeljük az Ön biztonságát és kezelési eredményeit, mi pedig jobban tudjuk irányítani a munkafolyamatokat.