Életminőség-javító vesebeteg-ellátást biztosítunk krónikus vesebetegséggel (KVB) küzdő betegeink számára.

Fő vonalunk a hemodialízis, ám szakértelmünk ennél sokkal messzebb terjed. Segíthetünk a megelőzésben, a klinikán vagy az otthon végzett dialíziskezelésekben, kezelhetjük egyéb, a KVB-n kívül fennálló betegségeit, vagy segíthetünk a szervátültetésre való felkészítésben is.  

Ezeket mindig azzal a céllal tesszük, hogy segítsük Önt abban, hogy teljes életet tudjon élni. Az Önnek és a nemzeti egészségügyi rendszereknek általunk kínált egyedi értékek különböztetnek meg minket a többi szolgáltatótól. A vesebeteg-kezelési szolgáltatásainkat fokozatosan alakítjuk át, hogy azok a legmagasabb szintű ellátást, ugyanakkor a költségek csökkentését is lehetővé tegyék. 

Ezt hogyan érjük el? Magas szinten szabványosított ellátási modellel dolgozunk, amelyhez folyamatosan ellenőrzött, finomított és fejlesztett, innovatív technológiákat használunk. Ez a megközelítés nem akadályozza meg, hogy betegeinket személyre szabottan lássuk el, ugyanakkor következetesen minden betegünk számára ugyanazt a szolgáltatást biztosítjuk minden klinikánkon világszerte.

Kapcsolodo tartalom

Globális szolgáltató
Hogyan tesszük fenntarthatóvá munkánkat
Hogyan biztosítjuk a kezelést