Mivel életminőség-javító vesebeteg-ellátást biztosítunk, törekszünk arra, hogy teljesítsük a társadalom és a környezet iránti kötelezettségeinket, ugyanakkor tevékenységünk központjában mindig betegeink állnak.

Elkötelezettségünk Ön iránt

A krónikus vesebetegséggel küzdő emberek gyakran komplex szükségletekkel rendelkeznek, valamint diabéteszben és kardiovaszkuláris betegségekben is szenvedhetnek. Ha klinikánkra művesekezelése miatt rendszeresen ellátogat, ápolóinkat többet látja, mint saját családját vagy barátait. Tudjuk, hogy a kezelés miatt elszigetelődhet a társadalomtól, és ezért szeretnénk életének ezt a szükséges oldalát a lehető legkellemesebbé tenni. Ezért az empátiát mint emberi gesztust helyezzük előtérbe a kezelés során.

Arra csak buzdítani tudjuk betegeinket, hogy vegyenek részt a kezelésüket illető döntésekben. Ha képesnek érzik magukat rá, megtanítjuk őket saját kezelésük egyes részeinek elvégzésére is. Az ilyen megközelítéseknek köszönhetően javulnak az orvosi eredmények, a halálozási arány és a kórházban töltött napok száma csökken. Ezek a dolgok segíthetnek abban is, hogy tehermentesítsék az egészségügyet, így biztosítva, hogy más rászorulóknak rendelkezésére álljon, ha szükségük van rá.

Elkötelezettségünk a fejlődő országok és az új piacok felé

Sok fejlődő országban a krónikus vesebetegek azért halnak meg, mert nem áll rendelkezésükre hatásos kezelés. Szeretnénk elhozni a minőségi vesebeteg-ellátást az olyan országokban élő betegek számára is, ahol ez jelenleg nem biztosított. Azon szigorú folyamat, amely szabályozza egy új piacra való belépésünket, biztosítja, hogy csak olyan helyen kezdjük meg működésünket, ahol a helyi gyakorlatok lehetővé teszik a szabványainknak történő megfelelést. Együttműködünk a helyi egészségügyi hatóságokkal nemzeti vesebeteg-ellátási stratégiájuk kidolgozásában, így létrejöhet az új ellátási rendszer.  

Ha új országban vagy új klinikán kezdjük meg működésünket, tudjuk, hogy a legszigorúbb ellátási szabványokat kell biztosítanunk annak érdekében, hogy javítsuk a betegek orvosi eredményeit. A saját szabványainknak történő megfelelés érdekében ellenőrzéseket hajtunk végre az integráció előtt, értékeljük az első 100 nap eredményeit, majd egy év elteltével ismételten elvégezzük azt. Klinikáinkon minden esetben az ellátás színvonalának és a betegek élményeinek javulását láttuk.  

Ezzel a megközelítéssel serkentjük az ellátással kapcsolatos innovációt, és az új technológiák kifejlesztésével jelentős javulást érhetünk el az orvosi eredmények terén, valamint szektorunk átalakulását is elősegítjük. Klinikánkon forradalmasítottuk az adatrögzítést és a jelentésekben előforduló emberi hibák minimalizálását, amely javította a szabványosítást, javítottuk a betegek biztonságát és csökkentettük a környezeti hatásokat. Mindez magabiztosságot ad abban, hogy „digitális iker programunk” megváltoztatja az ellátáshoz való hozzáférést, és lehetővé teszi szakembereinknek, hogy távoli helyeken is biztosítsák a dialíziskezelés alapjait. Egy olyan világról ábrándozunk, ahol egy gyakorlott vesespecialista Svédországból vagy Portugáliából nyújt támogatást Közép-Afrikában ellátást biztosító ápolóknak.

Víz-és energiamegtakarítás

A tiszta víz létfontosságú a biztonságos dialízis kezeléshez. Új módszereket keresünk az általunk előidézett környezeti hatások minimalizálására, anélkül, hogy szabványainkból engednénk, vagy a betegeket veszélynek tennénk ki. Aktívan együttműködünk a művese-berendezések gyártóival a víz- és energiafogyasztás terén, valamint a klinikaépítés szabványosítása terén, hogy biztosítsuk a lehető legalacsonyabb vízfelhasználást.  

Fenntarthatósági céljainkat folyamatosan felülvizsgáljuk. Mindennek az alapja: a törődés. Betegeinkkel, a társadalommal és a környezettel való törődés adja munkánk lényegét.     

Látogassa meg vállalati weboldalunkat

 

Kapcsolodo tartalom

Globális szolgáltató
Tudjon meg többet is a Diaverumról
Hogyan használjuk az új technológiát