Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy teljes életet éljen.

A Diaverum igyekszik kitűnni a többi szolgáltató közül azáltal, hogy egyedi értéket nyújt a betegeknek és a nemzeti egészségügyi szolgáltatóknak egyaránt. Célunk, hogy átalakítsuk a vesebeteg-ellátást, és a lehető legjobb minőségi gondozást nyújthassuk a költségek optimalizálása mellett.

A szakmai képességeket, valamint az oktatás és tudományos kutatások által folyamatosan fejlesztett rendszereket kombináljuk a gondoskodó, emberközeli élménnyel. Ezáltal tudunk eleget tenni küldetésünknek, hogy igazi törődést nyújtsunk a betegeinknek, és támogassuk őket abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki az életükből a betegségük ellenére is.

A Diaverum 23 országában 441 dialízis központtal van jelen világszerte. Ma, 13 000 munkatársunk gondoskodik 38 000 betegről 4 különböző kontinensen.

A Diaverum Hungary-nél büszkék vagyunk arra, hogy szoros kapcsolatot ápolunk betegeinkkel, akik a bizalmukba fogadnak minket. Hiszünk abban, hogy az ápolók és betegek közötti jó kapcsolat elengedhetetlen ahhoz, hogy a nap, mint nap végzett kezelések ne jelentsenek akkora terhet a vesebetegségben szenvedők számára.