Elsődleges célunk, hogy világszínvonalú vesebeteg-ellátást biztosítsunk minden betegünknek világszerte minden klinikánkon, ezt munkatársaink felkészültsége és hozzáértése teszi lehetővé. Olyan szakemberek, akik szívvel-lélekkel végzik munkájukat, és változást akarnak elérni.


Hálózataink nemzetközi szinten biztosítanak lehetőséget a személyes fejlődésre. Az alábbiaknak megfelelően sokszínű csapat vagyunk, különböző háttérrel és szakmákkal rendelkező emberekkel. Ahogyan az egészségügyi területről is a legnagyobb tehetségeket keressük, más szektorokból érkező, a világunkba belépni kívánó embereket is lelkesedéssel fogadunk, hogy tanulhassunk tőlük. 

Ápolók 
Munkatársaink nagyrészét ápolóink alkotják. Ők azok, akik közvetlen és hosszantartó kapcsolatot ápolnak betegeinkkel, és minden egyes nappal javítják életminőségüket. Ápolóink az ellátás szakértői, és számos, vállalati programban vesznek részt, melyek elősegítik a személyes fejlődést és az ötletek cseréjét. 

Orvosok 
Orvosaink kiváló egészségügyi szakemberek. Biztosítják, hogy a vesebeteg-ellátás legmagasabb színvonalát képviseljük, ugyanakkor felügyelik betegközpontú kutatási és tudományos programjainkat is. A Diaverumnál az orvosok oktatási programunkon keresztül a legkorszerűbb ismeretekhez férnek hozzá, melynek során kicserélik tapasztalataikat és tanulnak egymástól. Közösen biztosítják, hogy mi legyünk a legjobbak abban, amit csinálunk valamint, hogy tudásunkat nemzetközi szinten is megosszuk. 

További klinikai dolgozók 
Ápolóinkat és orvosainkat egy sor további kolléga segíti a minőségi ellátásban. Ezek a megbecsült munkatársak biztosítják, hogy klinikáinkat a lehető legmagasabb színvonalon üzemeltessük, és segítenek a betegeinknek nyújtott rengeteg szolgáltatás koordinálásában. 

Vezetőség és irodai csapatok 
A Diaverum vezetőségében és irodai csapataiban sokszínű tehetségek keverednek az egészségügyből és azon kívülről. Ez a szektorokon, szakmákon és kultúrákon átívelő, kiterjedt tudás gazdagítja tapasztalatainkat, és új perspektívákat és ismereteket jelent tevékenységünkben, több mint 20 országban.

Anita története

A Diaverumnál nagyon jó a közösség, családként működünk

Olvass tovább

Kitüntették Dr. Császár Ildikót

Lovagkereszttel tüntették ki központunk orvosigazgatóját.

Olvass tovább