A kiváló színvonalú ellátás biztosításához képzett és bátran cselekvő emberekre van szükségünk, akiket teljes karrierjük alatt támogatunk.

Vállalatunk folyamatosan növekszik, és támogatja az új lehetőségek kibontakozását, hogy munkatársaink velünk együtt fejlődhessenek. Ezt a kollégáinkba vetett bizalom, a képzés, az oktatás és a sokszínű karrierlehetőségek útján érjük el.

d.ACADEMY

A d.ACADEMY-n, online egyetemünkön keresztül buzdítjuk munkatársainkat szakmai és személyes készségeik fejlesztésére. Ápolóink, orvosaink, vezetőink és betegeink különféle digitális tanfolyamokhoz férnek hozzá; valós ismeretcsere, szakértőktől szakértőknek, innovatív, valamint a jelentős tudományos kutatások eredményein alapul. A d.ACADEMY egy digitális könyvtárat is rendelkezésre bocsát a személyes fejlődéshez. A technológia mellett felismerjük a személyesen nyújtott támogatás szükségességét.

Blended learning – online és hagyományos oktatás

A d.ACADEMY elektronikus tananyagai mellett személyzetünknek lehetősége van belső és külső egészségügyi képzésben, valamint a helyileg megrendezett oktatási tevékenységekben történő részvételre is. Azért, hogy az ismereteket a gyakorlatba is átültessék, minden új klinikai dolgozó mellé mentort jelölünk ki.

Személyes fejlődés

Éves teljesítményértékelési rendszerünk biztosítja, hogy felettese bevonásával minden munkatársunk előre megtervezze elérendő céljait a következő évre. A vezetők így támogatják a kollégák előrelépését, és segítik csapatuk növekedését.